Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ziya Selçuk Istifa Etti : Sosyal medyayı karıştıran şok iddia: Ziya Selçuk istifa etti! : Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

Ziya Selçuk Istifa Etti : Sosyal medyayı karıştıran şok iddia: Ziya Selçuk istifa etti! : Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.. Milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa kararı mı aldı? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı iddia edilerek istifa ettiği öne sürüldü. Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Gelişme ardından gözler cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a çevrildi. Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında.

Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Işık, bakan selçuk'un geçen hafta istifasını verdiğini ve akp'li cumhurbaşkanı. Ancak şu an itibarı ile bu bilgi doğrulanmış değil. 23 mart 2020 pazartesi 16:58. Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı.

Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ...
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... from www.olaymedya.com
Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, son olarak yök başkanı ataması ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un 'istifa' iddiası. Bu gelişmelerden sonra herkesin aklına milli eğitim bakanı istifa mı ediyor ? .yaptığı icraat ve açıklamaları ile tepki çeken milli eğitim bakanı ziya selçuk görevinden istifa etti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Basında ve sosyal medyada yer alan iddialara göre, milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa etti. Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı!

Ancak şu an itibarı ile bu bilgi doğrulanmış değil.

Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Öte yandan bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre ziya selçuk istifa etmedi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa kararı mı aldı? Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı. Ziya selçuk istifa etti mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, dün akşam saatlerinde istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği haberleri vardı. Bu gelişmenin ardından birçok vatandaş gerçekten milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edip etmediği araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk milli eğitim bakanı unvanına sahip olan ziya selçuk, istifa etti. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı.

Gazeteci candaş tolga işık, sosyal medya hesabı üzerinden, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini öne sürdü. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, son olarak yök başkanı ataması ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, dün akşam saatlerinde istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği haberleri vardı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un 'istifa' iddiası. Öğretmen kökenli bakan ziya selçuk'u , her kesimden seven insanların sayısı oldukça fazla idi.

Ajans Haber: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa etti ...
Ajans Haber: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa etti ... from www.sgkrehberi.com
Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk milli eğitim bakanı unvanına sahip olan ziya selçuk, istifa etti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı iddia edilerek istifa ettiği öne sürüldü. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiği iddia edildi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa kararı mı aldı? Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında. Bu gelişmenin ardından birçok vatandaş gerçekten milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edip etmediği araştırmaya başladı.

23 mart 2020 pazartesi 16:58.

Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Basında ve sosyal medyada yer alan iddialara göre, milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa etti. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı. Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı! Twitter da dolaşan bilgilere göre milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa etti. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Öğretmen kökenli bakan ziya selçuk'u , her kesimden seven insanların sayısı oldukça fazla idi. Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Son dakika haberine göre milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti. Peki selçuk niye istifa etti? Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında.

Ancak şu an itibarı ile bu bilgi doğrulanmış değil. İşte akıllarda soru işareti bırakan ayrıntılar! Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Eba tv'de adnan menderes'in idam görüntülerinin yayınlanması sonrasında vatandaşlar ziya selçuk'u istifaya davet etti. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı.

Ziya Selçuk istifa mı etti? | Mardin Roj
Ziya Selçuk istifa mı etti? | Mardin Roj from mardinroj.com
Bu gelişmelerden sonra herkesin aklına milli eğitim bakanı istifa mı ediyor ? Milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa kararı mı aldı? Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Öğretmen kökenli bakan ziya selçuk'u , her kesimden seven insanların sayısı oldukça fazla idi. Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı!

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un 'istifa' iddiası.

Öğretmen kökenli bakan ziya selçuk'u , her kesimden seven insanların sayısı oldukça fazla idi. Öyle ki yerine yekta saraç'ın atanacağı da konuşulanlar arasında. Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Bu olmayacağı için ziya selçuk istifa edecektir. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı iddia edilerek istifa ettiği öne sürüldü. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Bu gelişmelerden sonra herkesin aklına milli eğitim bakanı istifa mı ediyor ? Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Son dakika haberine göre milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, son olarak yök başkanı ataması ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.